Minden Stanley tolóajtós szekrényünk, illetve bármilyen (pl. nyílóajtós) méretre gyártott beépített szekrényünk egyedi belső elrendezéssel készül.
Az oldalfalak, válaszfalak, polcok, fiókok, valamint a tető és az alj 18 mm-es laminált bútorlapból készülnek, a szekrény hátfala 4 mm vastag natúr pozdorja anyagból van,  a gardróbrúd pedig króm színű és tetszőleges méretben kapható, ezek mellé még különféle vasalatok is kérhetők.


Szekrény világítás

A szekrényekbe LED világítást szereltetni nem csak igen praktikus, de nagyon divatos is. Az egyedileg tervezett LED szekrényvilágításokat villanyszerelő kollégánk készíti a biztonságra és esztétikumra is figyelve.

A LED szerelhető polcba és oldalfalba is, vagy kérhető a szekrény tetejére, de akár Infinity oszlopba is.

A világítás kérhető nyitásérzékelővel, távirányítóval, vagy a vevő fali kapcsolójára is rá tudjuk kötni.

A LED-ek kérhetők hidegfehér (6000K), semleges fehér (4000K) vagy hidegfehér (2500K) színben is.
Tipp: A leggyakrabban választott szín a semleges fehér, mivel az felel meg a természetes fénynek.

Szekrényvilágítás választékunkat megtekinthetik bemutató termünkben, vagy gyűjthetnek ötleteket a LED galériánkból.

LED Galéria


Gardróbrúd és kihúzható akasztó

Vállfák akasztására a legegyszerűbb megoldás a gardróbrúd. Ez egy króm színű vállfatartó rúd, amely tetszőleges méretben kapható. Gardróbrúd akkor tehető a szekrénybe, ha a szekrény belmérete minimum 55 cm. Ennél kisebb mélység esetén kihúzható akasztót ajánlunk. Ebben az esetben a ruhák nem egymás mellett, hanem egymás mögött helyezkednek el.

 


Ruhalift

A ruhalift fontos kiegészítő nagyobb magasságú szekrények esetén.
A gardrób belső elrendezésénél a legjobb kihasználtságot úgy tudjuk elérni, ha a jól áttekinthető akasztós ruhákat  a felső részben helyezzük el. A ruhalift lehajtásával  a magasan elhelyezett ruhadarabokhoz is könnyedén hozzáférhetünk beépített szekrényünkben. A ruhalift minimum 55 cm belső mélységű szekrénybe tehető, szélessége pedig teleszkóposan állítható, maximálisan 117 cm lehet. A ruhalift kapható 10, 15, valamint 20 kg-os teherbírású verzióban is.


Nadrágtartó

Nadrágok tárolása megoldható polcon, fiókban, akasztón, de vannak kifejezetten nadrágok tárolására készített vasalatok. A nadrágtartók minimum 55 cm belső mélységű szekrénybe tehetők.

A lehajtható nadrágtartóra 5 db nadrág fér rá, lehajtva kis helyet foglal a szekrényben, és az ára is kedvező.

A 11 részes kihúzható nadrágtartó kényelmes megoldás kivehető nadrágtartó pálcáival. Szélessége 56, 76 vagy 86 cm lehet.

Az oldalra szerelhető nadrágtartó praktikus akkor, ha a nadrágok mellé akasztós ruhákat szeretnénk tenni, valamint ha kicsi a szekrényünk szélessége. Az oldalra szerelhető nadrágtartók kaphatók jobbos és balos verzióban is.


Cipőtartó

Cipőket tárolhatunk különálló cipős-szekrényben, kihúzható polcon, valamint gardróbszekrényükbe szerelt cipőtartón is.

A 2 soros cipőtartó egy króm keretben van, amelyet ki lehet húzni a kényelem érdekében. A minimális belső szekrénymélység a cipőtartó beszereléséhez 55 cm.

A teleszkópos cipőtartó 2 féle méretben kapható, a kisebb 43-tól 83 cm-ig állítható, a nagyobb pedig 84-től 113 cm-ig. Mivel a cipőtartó mélysége 25 cm, így normál szekrénybelső esetén két sornyit lehet egymás mögé helyezni.


Nyakkendőtartó

A nyakkendőtartók tökéletes tárolási lehetőséget nyújtanak nyakkendők, nyakláncok, valamint övek tárolására szekrényünkben. A nyakkendőtartó helyigénye 55 cm, kapható króm és ezüst színben is.


Króm kosár, drótkosár és fiók

Alsóneműk, sapkák, sálak, apróságok tárolására a legjobb megoldás a kihúzható fiók, vagy kosár.
A fiók a bútorral színazonos bútorlapból készül, lehet részleges vagy teljes kihúzású is, és kérhető rá becsapódásgátló fiókfék is. A fiókokat egyedi méretre gyártjuk, így bármilyen mélységben, szélességben és magasságban kaphatók.

A króm kosár kihúzható króm sínen van, 56, 76 vagy 86 cm szélességű szekrénybe tehető, mélységi helyigénye 55 cm.


Egyéb: A leggyakrabban választott vasalatokon felül is széles választékkal rendelkezünk, amennyiben a fent említetteken felül lenne szüksége kiegészítőkre (pl. vasalótartó, vasalódeszka, fűszertartó, oldalra szerelhető cipős polc, stb.) akkor azokról érdeklődjön Bemutatótermünkben vagy elérhetőségeink egyikén.


ÁRLISTÁK                          GALÉRIA